Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.
Aviva-wijn.nl spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Aviva-wijn.nl als portal fungeert volledig en juist is.
Daarentegen kan Aviva-wijn.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.
Aviva-wijn.nl bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein vanAviva-wijn.nl worden gehost.
Aviva-wijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. 
Aviva-wijn.nl geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, prijzen, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

Verpakking
Afbeeldingen die worden vertoond op Aviva-wijn.nl kunnen enigsins verschillen met het artikel dat u ontvangt. Wij staan wel garant voor de inhoud zoals deze op de website staat omschreven.

Smaaknotities
De vermelde smaaknotities zijn geformuleerd op basis van persoonlijke bevindingen, aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Levertijd

De op de website aangegeven levertijden zijn indicatief.
In sommige gevallen zijn we sneller in andere gevallen kan er een vertraging optreden.
Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorraad beheer

Aviva-wijn.nl heeft haar assortiment grotendeels op voorraad. Het kan daarom voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is ondanks dat deze actief staat op onze website. Indien dit onverhoopt het geval is zullen wij u zsm berichten waarbij wij u naar keuze een passend alternatief aanbieden of de order onder teruggave van gelden annuleren.

Als u onverhoopt niet thuis bent bij levering?

Het pakket wordt u 3 keer aangeboden door DPD Nederland vóórdat het retour wordt gestuurd naar Aviva-wijn.nl.
Bij 2 maal geen gehoor doet een chauffeur een verzoek in de bus om contact op te nemen, opdat een afspraak wordt gemaakt over de aflevering.
Indien een pakket door weigering bij de eerste verzending, of door onjuiste adresgegevens, nogmaals door ons verzonden moet worden, zijn wij helaas genoodzaaakt bij de herverzending retour- en herverzendkosten a €15,- te berekenen.

Klachten en opmerkingen
Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar: info@aviva-wijn.nl.

Aviva-wijn.nl is onderdeel van Best of Company.
Geregistreerd bij de KvK onder nummer 24420222. Vestiging: Kerkweg 80, 2935AK, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
E-mail: sales(at)aviva-wijn.nl

 


nix18 verantwoord alcoholgebruik

Copyright © 2020 Aviva-wijn.nl All rights reserved.