Aviva Sparkling Wijn

 

OP ZOEK NAAR EEN HEEL BIJZONDER WIJN CADEAU?

Aviva wijn geef of schenk je met plezier, genot en feestelijkheid. Ontdek de nieuwe trend in mousserende wijn het verrassende magische effect, nu al een echte hit op menig feest.
Het ultieme cadeau en super origineel! Voor het schudden is de Aviva wijn prachtig helder en licht, maar dan komt de fles tot leven, pure magie!

Aviva is de meest boeiende wijn van het moment, klaar om de champagne wereld op z’n kop te zetten! Ontworpen om een wervelende swing te geven aan uw feestje, diner, bruiloft, of borrel met vrienden en familie. Laat u niet weerhouden door uw natuurlijke terughoudendheid om mousserende wijnen eens flink te schudden..... ”shake it baby”!

Dit is een pure wonderlijke verrassing in een fles, maar vooral ongehoord lekker. Door de slechts gedeeltelijk fermentatie van de druif Moscatel en Airén, is er genoeg resterende suiker over en smaakt de Aviva heerlijk zoet. En de te gekke schittering? Dat is de “magic dust” en helemaal drinkbaar!

AVIVA GOLD, PINK GOLD, ROSE & BLUE SKY


Geweldige verschillende effecten, met slechts 5.5% alcohol, makkelijk te drinken, sweet, magic, fun!!
Sappige grapefruit en sinaasappel, aangenaam zoetje, een feest om te zien zowel in de fles als in het glas. Even schudden en het blijft bewegen, een prachtige feestelijk effect!

Verkrijgbaar in de smaken GoldPink GoldPlatinumBlue Sky en Rosé.

AVIVA Wijn is een verrassende beleving, zoiets unieks heeft u nog nooit gezien... Geniet ervan!.

 

AVIVA WIJN BIJ ShowXL SBS6
Vanaf oktober presenteert Lucille Werner het nieuwe gezellige late zondagmiddagprogramma Show XL, de grote broer van Shownieuws met AVIVA Sparkling Magic Wijn op tafel!

Lucille duikt in show XL met bekende Nederlanders, deskundigen en andere gasten wat dieper in het shownieuws van de afgelopen week.
ShowXL zocht een cadeau met glamour om aan de gasten kado te geven... de magische AVIVA wijn met zijn sparkling effect vond SBS6 een superleuk en origineel cadeau.
Ze schenken de bijzondere AVIVA aan hun gasten en alle bekende Bn'ers die aan tafel kwamen kregen een mooie fles AVIVA naar keuze mee in bijzondere Glamour kadoverpakking met 3D Diamantaccent. Super leuk en succes verzekerd!

AVIVA WIJN BIJ IRENE EN RUDOLPH VIEREN KERST

Van 19 t/m 23 december gaan Irene Moors en tv kok Rudolph van Veen elke avond van 18.30 tot 19.30 uur live en schuiven er meerde gasten aan om een gezellige avond te hebben en te vertellen over hun jaar en kerstplannen!
Irene Moors kijkt samen met de sterren van SBS vooruit naar de naderende kerst en blikt met hen terug op de meest opvallende momenten van het afgelopen jaar. Rudolph van Veen zorgt elke avond voor nieuwe inspiratie voor het kerstdiner met AVIVA Wijn. Irene en Rudolph vieren kerst staat geheel in het kader van gezelligheid, samenzijn, heerlijk eten en inspiratie voor de kerstdagen!

Aviva-wijn.nl is onderdeel van Best of Company.
Geregistreerd bij de KvK onder nummer 24420222. Vestiging: Kerkweg 80, 2935AK, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
E-mail: sales(at)aviva-wijn.nl

 


nix18 verantwoord alcoholgebruik

Copyright © 2020 Aviva-wijn.nl All rights reserved.